Palle: Ikke grobund for Mahfoud vs. Thorslund

Promoter Mogens Palle fik i maj et tilbud på 70.000 Euro til Sarah Mahfoud for en kamp mod kamp mod Dina Thorslund. Det tilbud svarede han ikke på, med henvisning til at han allerede tidligere har afvist at lade Team Sauerland være involveret i den kamp.

Han fastholdt, at han havde retten til at arrangere Mahfouds kampe, og at han selv ville arrangere en eventuel Thorslund kamp. For nærværende ser han dog ikke grobund for danskerkampen.

“Dina Thorslund har nærmest tigget og bedt om en kamp mod Sarah Mahfoud, lige siden Sarah debuterede som professionel. Dina har senest sagt i medierne, at hun er “fuldstændig ligeglad med, hvem der arrangerer den kamp”. Jeg har efterfølgende meddelt hende, at jeg meget gerne vil opfylde hendes ønske og lave en VM-kamp mellem hende og Sarah.

Mit krav er dog, at Dina først sender mig den aftale, hun har med Sauerland, så jeg kan sikre mig, at hun ikke er låst eller omfattet af en aftale, der eksempelvis giver Sauerland ret til yderligere 2-3 kampe eller lignende. Da hun ikke har svaret på det, har hun sat sig selv udenfor, og dermed er der ikke grobund for at arbejde videre på den kamp,” siger Mogens Palle i en pressemeddelelse.

Foto: Boksenyt

 

Kommentarer