Palle satser på EU-titelforsvar til Mwandila Poulsen

Enock Mwandila Poulsen og træner Thomas Povlsen melder i Ekstra Bladet om stor udenlandsk interesse for Poulsen, efter hans EU-titelsejr i Randers. Men promoter Mogens Palle er tilsyneladende ikke indstillet på at sende Poulsen på udebane endnu.

“Ja, der er interesse omkring Enock. Men jeg har ikke i sinde frivilligt at begå samme dumhed som Team Sauerland, der for eksempel sender deres danske boksere til England, hvor de bliver slagtet. Det, der interesserer mig, er at vi opnår nogen store sportslige resultater,” siger Mogens Palle til Ekstra Bladet.

I første række handler det om et EU-titelforsvar mod den franske mandatory udfordrer Yazid Amghar, der skadet trådte til side, så Poulsen i stedet mødte polakken Michal Syrowatka om titlen.

Ifølge EBUs website er den kamp stadig i den frivillige forhandlingsfase. Men hvis ikke de forhandlinger fører til noget, kan den gå til purseoffer. Med Poulsens EBU rangering er en EM-kamp mod den nykårede Europamester Sandor Martin også en mulighed, hvis Martin kan lokkes ud af Spanien, hvor han har bokset alle sine kampe siden et EM-nederlag til Anthony Yigit på et Sauerland-stævne i Sverige.

“Vi må se, om vi kan få den kamp hevet til Danmark. Det arbejder vi stille og roligt på,” siger Palle.

Kilde: Ekstra Bladet, Foto: Facebook
Kommentarer