Ramon debuterer mod venezuelansk veteran

Den 20-årige profdebutant Victor Ramon får en mere end dobbelt så gammel modstander, når han for første gang går i ringen med bar overkrop ved Danish Fight Night i Randers på lørdag. Han møder nemlig den 41-årige venezuelaner Hermin Isava (10-20), der er bosat i Spanien.

“Jeg glæder mig meget til at komme i kamp. Det er gået godt med forberedelserne. Jeg har trænet intensivt. Jeg har været i gang i 7 uger og har trænet 2 gange om dagen. Jeg har fået nogle hårde omgange sparring, så jeg føler mig klar. Jeg synes samtidig, at jeg har lært en masse. Jeg tager det mere roligt og bokser med et godt overblik og fyrer dermed ikke bare alle kræfter af med det samme,” siger Victor Ramon i en pressemeddelelse.

Ramon har med sin 19 amatørkampe, og et jysk U19mesterskab i bagagen, ikke den samme erfaring som sin modstander. Isava har nok tabt sine sidste 11 kampe på rad, men han har gået tiden ud mod ganske gode navne – blandt andet Andoni Gago, der lørdag vandt Europamesterskabet i fjervægt med en split decition over Ceylan-besejreren Jesus Sanchez.

Isava har også mødt danske kendinge som Sergio Prado og franske Samir Ziani, der tabte en diskutabel pointsafgørelse mod Richard Commey. Det er dog værd at bemærke, at Isava mest har bokset i fjervægt, i 2018 endda i superbantam, mens Ramon er letweltervægter. Isava skræmmer da heller ikke Ramon.

“Jeg kender ikke min modstander, men jeg tænker bare på al den hårde træning, som jeg har gennemført. Jeg har sparret med nogle rigtig gode boksere. Når man ved, at man har knoklet hårdt i træningslokalet, så føler man også, at man er klar, når man skal op i ringen. Jeg er helt klar på opgaven. Jeg har også bokset amatørkampe, så jeg ved jo godt, hvad der skal til for at vinde,” siger  Ramon, der har trænet hos Thomas Povlsen i Aarhus.
“Det har været fedt at forberede sig sammen med Enock Poulsen, som har en rigtig vindermentalitet. Vi er seriøse til træning. Vi presser hinanden – også under sparring. Han har givet mig nogle rigtig hårde omgange nogle gange, hvor vi er gået til den. Vi tager det seriøst til træning, og vi laller ikke bare rundt. Samtidig har jeg lært en masse gode ting af min træner Thomas Povlsen,” fortæller han.
Foto: Danish Fight Night
Kommentarer