Rossing: Min bedste sparring nogensinde

Ditlev Rossing har op til lørdagens kamp i Randers haft stærk sparring i nordirske Tommy McCarthy, og det har gjort en forskel i forhold til tidligere, hvor han har haft problemer med at få holdbar sparring fra danske boksere.

”Jeg har fået rigtig meget ud af denne træningslejr. Det er den bedste sparring, jeg nogensinde har fået. Det har løftet mig til et helt andet niveau. Jeg har mærket det fra sparring til sparring, fordi det er gået bedre og bedre for hver gang, og vi har samtidig kunnet arbejdet med de taktiske elementer. Det er rart at få en sparringspartner, som kan holde til at gå nogle flere omgange. Vi har sparret 4 gange om ugen, og det er blevet til 60 omgange på 14 dage. Vi sluttede af med 10 omgange for fuldt drøn med 30 sekunders pause mellem omgangene,” siger Ditlev Rossing i en pressemeddelelse.

Selv om sparringspartneren nok er noget stærkere end lørdagens modstander, Demetrius Banks, så vil Rossing ikke undervurdere den 38-årige amerikaner, der har mødt gode modstandere.

”Han er i hvert fald en mand, der er meget bedre, end hans rekordliste viser. Man skal i hvert fald passe på med at afskrive ham – det skal folk virkelig ikke gøre. Selvom han har flere nederlag end Landry Matete, så er der ingen tvivl om, at han er en bedre modstander. Der er meget mere boksning i ham. De nederlag, som han har, er til nogle af de bedste cruiservægtere, og han er gået tiden ud med de fleste. Derudover kommer han fra Detroit og Kronk og bokser som en rigtig amerikaner, der er skolet efter Emmanuel Stewards bokseprincipper. Det kan man tydeligt se på hans boksestil,” siger Rossing, der ikke er bekymret over at skulle møde en anden end den tidligere annoncerede modstander, Landry Matete fra Congo.

“Jeg ser det på denne måde: Det er ikke mig, der skal omstille mig til min modstander. Det er min modstander, som skal omstille sig på mig. Jeg skal bare gøre det, som jeg plejer. Jeg skal ind og ødelægge ham. Jeg skal selvfølgelig bokse velovervejet og bygge det op og ikke gå ind og bokse vildt og rodet, som jeg af og til gjorde tidligere. Men jeg skal også ind og sætte et højt tempo og være hård ved ham fra start af. Så er der ingen tvivl om, at han ikke vil kunne holde til det,” mener  han.

Torsdag fik Rossing for første gang mulighed for at se Banks an (billedet), inden der er indvejning fredag og kamp lørdag.

Foto: Danish Fight Night
Kommentarer