Rossing vinder klart på points

38-årige franske David Radeff (nu 9-15-2) var modstanderen, da Ditlev Rossing (nu 13-0) i Hillerød skulle varme op til en større opgave, angiveligt sidst på året.

Rossing startede i offensiven, men det lykkedes ikke helt at løbe Radeff over ende, så franskmanden kom lidt bedre med mod slutningen af 1. omgang. I 2. omgang fortsatte Rossing offensiven, i momenter rigeligt ivrigt, og tempoet fortsatte i 3. omgang, hvor Radeff stadig var med i den til tider noget rodede kamp.

Rossing var ikke altid helt præcis, og Radeff forsøgte en lille offensiv i 4. omgang, Rossings lange venstre viste her sin værdi. Danskeren havde dog i 5. omgang tilsyneladende indstillet sig på, at det ikke var en kamp, han kunne afgøre hurtigt, og farten var sat lidt ned.

I 6. omgang var der lidt stilstand, selv om Rossing fik enkelte træffere ind. Og begivenhederne var heller ikke vildt ophidsende i 7. omgang. Rossing havde stadig fat i den lange ende, men uden at være helt overbevisende. I 8. omgang skulle Rossing bare køre den hjem, men han fik dog sat den trætte franskmand under pres, uden at det lykkedes at få en afgørelse før tid.

Efter de otte omgange lød cifrene fra sidedommerne Per K. Hansen (der var scoring referee), René Dreyer Larsen og Søren Saugmann på 3 x 80-72 til Rossing.

Kommentarer