Rossing vs. Radeff i Hillerød

Ditlev Rossing (12-0), tidligere WBC Youth mester, får en fransk modstander, når han den 12. oktober ved HSK Box Cup i Hillerød skal varme op til større opgaver senere. Han møder David Radeff (9-14-2).

38-årige Radeff er på BoxRec rangeret som 205 i letsværvægt, mens Rossing er nr. 67 i cruiservægt. Franskmanden har dog flere gange bokset i cruiservægt, også mod gode navne som Arsen Goulamirian (to gange) og Youri Kalenga (to gange), japanske Nobihuro Ishida og sværvægteren Kyotaro Fujimoto. Han er blevet stoppet i 6 af hans nederlag. Udover boksning har han også dyrket kickboxing, og Rossing vil ikke undervurdere ham.

”Man skal aldrig vurdere en bokser ud fra cifrene på hans rekordliste. Man kan møde ubesejrede boksere, som ikke er en skid værd, og så kan man møde boksere, der har en fifty-fifty-rekordliste, men som er ret stærke. Det afhænger af kvaliteten af de modstandere, de har mødt, så man skal ikke afskrive ham på forhånd. Jeg vil i hvert fald ikke undervurdere ham. Han har også deltaget i Glory, som er en organisation for de stærkeste kickboksere i verden, så han er i hvert fald en fighter, der kommer 100 pct. for at vinde. Hvor meget boksning, der er i ham, får vi at se den 12. oktober. Frankrig er en stærk boksenation, så det bliver spændende at se, hvad han kommer med,” siger Ditlev Rossing i en pressemeddelelse.

Han melder om gode forbedelser til kampen.

“Det er gået supergodt med træningen. Vi fortsatte dér, hvor vi slap i forhold til sidste træningscamp. Fysisk set har vi haft fokus på at fylde vægtklassen helt ud og få bygget mere masse på og tilført mere eksplosivitet. Jeg er helt klart blevet stærkere. Boksemæssigt har vi haft fokus på mine bevægelser i overkroppen og på mit benarbejde og ikke mindst på at sætte mine slag godt op, så det ikke bliver én lang slåskamp. Det hele er begyndt at bære frugt og give rigtig god mening. Jeg glæder mig til kampen og til at komme i ringen igen,” siger Rossing.

Kommentarer