Sarah Mahfoud i IBF IC titelkamp

Sarah Mahfoud (7-0) får efter planen chancen for at vinde IBFs Intercontinental titel i fjervægt, når hun den 18. januar møder sydafrikanske Bukiwe Nonina (13-3-1). Kampen kan bringe Mahfoud nærmere en VM-kamp, og det sætter hende op.

“Det kan jo ikke blive mere spændende. Det er nu, at det begynder at blive rigtigt sjovt. Jeg er spændt og glæder mig rigtig meget. Det er fedt, at Mogens Palle har fået forhandlet det på plads, og at jeg nu bokser på det dette niveau,” siger Sarah Mahfoud i en pressemeddelelse.

Nonina er verdensmester i bantamvægt i det lille forbund WBF, og den titel vandt ved at besejre tyske Alesia Graf, der i januar møder Dina Thorslund i en WBO VM-kamp i superbantamvægt. Den høje og langarmede sydafrikaner besejrede Graf med knebne cifre i en kamp i Sydafrika, og Nonina har endnu ikke bokset udenfor hjemlandet. Hendes seneste nederlag ligger tilbage i 2014, hvor hun blev stoppet af zambianske Catherine Phiri.

Målet med IBF Intercontinental titlen er at skaffe Sarah Mahfoud en VM-kamp, men en EM-kamp er også en mulighed. Mahfoud glæder sig derfor samtidig over, at hun netop er gået ind som nr. 1 på EBUs Europarangliste i fjervægt.

“Jeg tror slet ikke, at jeg har forstået det endnu. Det begynder at ligne alt det, som jeg har drømt om. At se sit eget navn stå øverst på Europaranglisten er helt vildt fedt. Og nu får jeg så denne titelkamp, som åbner op for en VM-kamp. Alt det, som jeg har kæmpet for og håbet på, da jeg debuterede som professionel, begynder at lykkes nu,” understreger Mahfoud.

Foto: Danish Fight Night PR-foto
Kommentarer