Simon Madsen har USA-drømme

Danske Simon “Vikingo” Madsen har fået en fin start på en profkarriere med base i Mexico, hos promoter Pepe Gomez. Han vil dog gerne et skridt videre, og bokse i USA.

“Jeg har tre år tilbage af min fire-årige kontrakt, og det går fantastisk. Jeg har den tidligere cubanske landsholdsbokser Adrian Nunez som træner, og det store mål er at få en titelkamp i USA inden for de næste tre år. Det kan blive en kamp om WBC’s nordamerikanske titel i mellemvægt. Jeg startede i weltervægt, men har taget fem kilo muskelmasse på, så jeg nu er mellemvægter. En af dem, jeg har slået ud, var supermellemvægter, men jeg kan også gå ned i weltervægt,” siger Simon Madsen til Horsens Folkeblad.

Madsen (6-0) er for øjeblikket i Danmark på juleferie, og han træner i Horsens, inden han drager tilbage til Mexico i februar.  I Danmark skal han blandt andet sparre med Mikkel Nielsen. På trods af hans danske baggrund har Madsen dog ingen planer om at bokse herhjemme.

“Både Adrian Nunez og jeg går efter at komme til Californien, og han har gode forbindelser. Jeg er fast besluttet at vende hjem til Danmark på et eller andet tidspunkt, men det bliver ikke foreløbig. Lige nu forfølger jeg drømmen, og jeg har ingen planer om at tage hjem og bokse som professionel i Danmark. Next stop er USA,” forsikrer Simon Madsen.

Foto: Simon Madsen Facebook
Kommentarer