Sarah Mahfoud: Titelkampen er surrealistisk

Sarah Mahfoud står overfor en IBF Interim VM-kamp mod argentinske Brenda Carabajal, der nu blot mangler at få offentliggjort en arena og en dato.

“Det er helt vildt surrealistisk. Jeg tror ikke rigtig, jeg har forstået det endnu, før det er endeligt. Det er det her, jeg har knoklet for, og nu ligger jeg så godt på ranglisterne, at det kan lade sig gøre. Det er bare fedt,” siger Sarah Mahfoud til BT.

Sarah Mahfoud har droppet jobbet, og hun studerer nu til sygeplejerske ved siden af at træne boksning og med mellemrum lede bootcamps i boksning. Men boksningen er prioriteten.

“Jeg synes, det er så mærkeligt. Jeg tænker hele tiden: ‘Nu er jeg så tæt på. Passer det virkelig? Falder det hele fra hinanden nu?’ Jeg har alle de tanker og spørgsmål. De er der lidt, og så glæder jeg mig bare enormt meget. Jeg vidste godt, Mogens Palle nok skulle få den kamp til mig. Det var jeg ikke i tvivl om, men jeg skulle også løse min opgave og vinde kampe. Det er gået, som det skulle. Der er ikke nogen grund til, det ikke skal kunne lykkes. Men det bliver et helt andet niveau af modstander, og det er det fede – at få lov til at bokse mod de bedste for at blive den bedste,” siger hun.

Kilde: BT, Foto: Facebook
Kommentarer