Sauerland afviser salg af Dina Thorslund

Promoter Nisse Sauerland er absolut ikke indstillet på at afstå staldens stjerne Dina Thorslund, selv om staldens nye konkurrent, Q Pro Boxing og Svend Rasmussen, har tilbudt at overtage Thorslund.

“Ja, han tilbød os en aftale, der slet, slet ikke var god nok. Vi har brugt rigtig mange kræfter på at bygge Dina Thorslund op og styre hende mod to VM-titler, så vi kommer slet ikke til at sælge en kontrakt – specielt ikke, når hun er en meget vigtig del af vores fremtid i dansk boksning,” skriver Nisse Sauerland i en mail til Ekstra Bladet.

Thorslunds træner, Thomas Madsen, har luftet utilfredshed med både løn og den måde, Thorslund bliver ført frem. Men Nisse Sauerland ser stadig perspektiver i samarbejdet.

“Vi sætter os ned i september. Der er stadig lang tid til, at kontrakten udløber, så vi behøver ikke forhaste os. Bare fordi andre pludselig beslutter sig for at etablere sig selv i bokse-branchen og samtidig signe alle de boksere, som vi har afskediget i årenes løb, får os slet ikke til at panikke,” melder Sauerland.

Kilde: eb.dk, Foto: Boksenyt
Kommentarer