Thorslund-træner: Vi gør, hvad der er bedst for Dina

Dina Thorslunds træner, Thomas Madsen, er absolut ikke tilfreds med de planer, eller mangel på samme, der er for Dina Thorslund. Så han er åben for de muligheder, der byder sig, og det kan også være et skifte fra Team Sauerland.

Det er klart, at når der er kontraktudløb næste år, så er det ikke anderledes end alle andre sportsgrene, når det kommer til tilbud. Dem forholder vi os selvfølgelig til. Vi er ikke engang gået i gang med nye kontraktforhandlinger med Sauerland endnu. Det, synes vi, da er meget underligt – at vi ikke er blevet tilbudt noget nyt,” siger Thomas Madsen til Ekstra Bladet.

Efter Thorslunds kamp i Horsens blev der talt om en kamp i USA i efteråret, eventuelt mod WBO-mesteren Heather Hardy. Men lige nu er tilsyneladende ikke planer på tegnebrædtet, og det frustrerer træneren.

“Det mest frustrerende er, at der slet ikke er styr på fremtiden overhovedet. Dina har kontraktudløb snart, og vi er ikke i nærheden af en ny aftale. Vi ved, der er kommet en henvendelse fra Q Pro Boxing, men der ligger bolden mellem Nisse og Svend. Vores opgave er, når de er blevet færdige, at finde ud af, hvad der er bedst for Dina,” mener Thomas Madsen.

Kilde: eb.dk, Foto: Team Sauerland/KGZ Fougstedt
Kommentarer