Thorslund forsvarer titel med pointsejr

Dina Thorslund (nu 15-0) var i ringen for første gang i næsten halvandet år, da hun lørdag på hjemmebanen i Struer skulle forsvare sin WBO VM-titel i supermellemvægt mod serbiske Nina Radovanovic (nu 14-4).

Ret hurtigt viste Radovanovic sig ikke helt at være den pushover, nogen har villet gøre hende til. Hendes hurtighed og høje aktivitetensniveau gav Thorslund lidt problemer de første par omgange, selv om den danske fysik virkede stærkere. Radovanovic var ikke nem at få  træf på, og hun virkede ikke skræmt, når hun blev ramt.

Der var reel kamp om tingene i de første tre omgange, hvor ingen fik rigtig fat. De to boksere stødte flere gange hovederne sammen, og det gav Radovanovic en flænge på kindbenent, der generede hende i 4. omgang, hvor Thorslund også ramte et par gange, både højt og dybt.

Thorslund så ud til at have fået bedre hold på kampen i 5. omgang, hvor Radovanovic fik sværere ved at holde tempoet. Serberen prøvede med hektiske aktioner, men det var Thorslund der leverede det konstante arbejde. En venstre til kroppen så ud til at gøre ondt på Radovanovic i 7. omgang, der igen var dansk.

I 8. omgang blev der en smule tvivlsomt talt over Radovanovic, da hun så ud til at snuble ud i tovene, og det gjorde ikke den serbiske sag nemmere. De dybe arbejde bed på Radovanovic i 9. omgang, og mod slutningen af omgangen var en hårdt ramt serber meget tæt på at gå ned.

Den danske dominans var stor nu, og i 10. omgang var Radovanovic der for at overleve. Det gjorde hun, I nærheden af at vinde var hun dog ikke, for Thorslund fik sejren med :2 x 100-89 og 100-90 . Jeg kunne godt have undt Radovanovic at få en eller to tidlige omgange.

 

 

 

 

 

 

Kommentarer