Thorslund forsvarer VM-titel den 26. september

Efter mere end et års pause vender WBO-verdensmesteren i superbantamvægt, Dina Thorslund (14-0), tilbage til ringen. Det sker i et titelforsvar den 26. september i Struer, mod Nina Radovanovic (14-3).

“Jeg ser virkelig frem til at bokse igen. Det er over et år siden, jeg sidst var i ringen, og min motivation er kun vokset, så jeg ser virkelig frem til det. Nina Radovanovic er en god modstander, der arbejder hårdt. Jeg forventer, at hun vil prøve at sætte mig under pres, men det vil hun ikke lykkes med,” siger Dina Thorslund i en pressemeddelelse.

Promoter på stævnet bliver Team Sauerland, som Thorslund ellers afsluttede sin langtidskontrakt med tidligere på året. Sauerland samarbejder med TK Promotion om stævnet.

“Jeg er glad for at arbejde sammen med Team Sauerland igen. Samarbejdet fungerer rigtig fint. Det giver mig noget ro i opbygningen til kampen, da jeg ved, at de ved, hvad de laver, så jeg skal bare koncentrere mig om boksning. Pandemien satte en stopper for, at jeg kunne komme i kamp, men min vilje har den ikke påvirket. Folk kan se frem til en toptunet Dina den 26. september. Jeg har trænet og ventet længe på denne kamp, så jeg forventer at være skarpere end nogensinde,” siger Thorslund.

 

 

Kommentarer