Thorslund-kamp på Viaplay

Hvis man kigger øverst på den officielle plakat for VM-kampen mellem Thorslund og Radovanovic i Struer den 26. september, så står der en Viaplay logo. Det fortæller naturligvis, at Viaplay (NENT/TV3) er tv-partner på stævnet, der arrangeres i fællesskab af TK Promotion og Team Sauerland.

Da TK Promotion arrangerede deres promoter-debut i slutningen af februar, var det ellers med Ekstra Bladet som streaming-kanal, og ifølge nyhederne fra dengang, var det meningen, at avisen skulle streame i hvert fald fire TK-stævner. Og de skulle også have vist det titelforsvar, Dina Thorslund, skulle have bokset i foråret, inden corona-restriktioner satte en stopper for løjerne.

Nu bliver det altså Viaplay, der får fornøjelsen. Og ghvis man skal tro rygtebørsen, kan der blive tale om flere stævner i TK/Sauerland/Viaplay samarbejdet, også stævner uden Thorslund.

Det nye samarbejde mellem Sauerland og Thorslund betyder iøvrigt ikke, at Thorslund nu har indgået en ny langtidskontrakt med Team Sauerland. Thorslund er stadig free agent, med promoter Nisse Sauerland glæder sig alligevel over, at samarbejdet er genoptaget.

“Vi er rigtig glade for at bringe boksning tilbage til Danmark. Vi er glade for at arbejde sammen med Dina igen, og vi ser frem til at vende tilbage til Struer for femte gang, hvor vi denne gang vil samarbejde med TK Promotion om at levere endnu en spektakulær bokseaften i Struer Energi Park,” siger promoter Nisse Sauerland i en pressemeddelelse.

Foto: KGZ Fougstedt/Team Sauerland
Kommentarer