Thorslund ser mulighed for KO-sejr

Dina Thorslund regner med, at tyske Alesia Graf godt kan blive et stykke hårdt arbejde lørdag aften i Struer, hvor Thorslund skal forsvare sin WBO VM-titel.

“Graf er en dygtig bokser, hun er en fighter. Der er et godt stykke arbejde i vente for mig. Det skal nok blive rigtig svært. Folk kan forvente, at jeg kommer med alt, hvad jeg har. Når jeg først træder ind i ringen, så er det hundrede procent boksning. Det er det, jeg vil levere. Jeg vil være aggressiv, som jeg plejer, men samtidig også klog,” siger Dina Thorslund i en pressemeddelelse.

Hun forudser en anden slags kamp end hendes seneste  opgør, mod mexicanske Yessica Munoz.

“Man kan ikke sammenligne dem så meget. Muñoz var meget aktiv og fremadgående, det behøver Graf ikke at være, og hun er langt bedre teknisk. Hun har mere efaring og flere titler med sig. Hun er en bedre bokser end Muñoz, synes jeg,” siger Dina Thorslund, der dog også ser muligheden for en KO.

“Vi har set, at når Graf bliver ramt med højren, så ryster knæene lidt. Så jeg skal ind og se, om jeg kan sætte den højre og se, om der kommer noget gelé i benene. Hvis der gør, så er en knockout noget, jeg går efter, det er helt sikkert. Det er ikke vigtigt, at jeg får en knockoutsejr, det er vigtigt, at jeg vinder. Og hvordan jeg vinder er fuldstændigt ligegyldigt. Men det kunne da være fedt. Det er rigtig fedt at slå folk ud,” siger Thorslund.

Den vurdering bliver hun bakket op i af træner Thomas Madsen.

“Det er os, der skal frem og svinge pisken og gøre kampen så hård som muligt. Og det ligger fint til Dina. Jeg tror på en knockout-sejr i sjette-syvende omgang. Det kunne være dejligt, hvis hammeren lander, også for at sende et signal til de andre, vi gerne vil have fat i,” siger Thomas Madsen.

Foto: Boksenyt
Kommentarer