Thorslund-stævne i maj ?

For et par dage siden blev det offentliggjort, at WBO-verdensmester Dina Thorslunds samarbejde med promoter Nisse Sauerland er ophørt. Men teamet bag Thorslund er allerede i gang med at stable et titelforsvar på benene, i maj på hjemmebanen i Struer.

“Vi håber på kommunens opbakning, som de har vist sig velvillige til førhen. Sponsorerne i Struer har også tidligere været parate til at bakke Dina op, så vi er faktisk mere optimistiske end vi har været længe,” siger træner Thomas Madsen.

Teamet vil selv arrangere stævnet i Struer. Når det er overstået, vil de kigge på mulighederne på længere sigt – også for tv, hvor flere interesserede medier har meldt sig på banen.

“Nu laver vi dette stævne og derefter skal Dina finde sig en ny promotor. Der har allerede været en 5 – 6 henvendelser, så det kigger vi naturligvis på.  Dinas karriere får vi mere gang i fremover,” siger han.

En udfordrer er ifølge forlydender stort set på plads, og Thomas Madsen forventer at kunne melde ud i løbet af de næste par uger.

Kommentarer