Thorslund vs. Adams den 22. juni i Horsens

Dina Thorslunds mandatory forsvar af WBO VM-titlen i superbantamvægt mod australske April Adams er nu lagt fast.

Med overskriften “Thunder from Down Under” skal Thorslund (13-0) møde Adams (11-1-1) den 22. juni i Forum Horsens på et stævne arrangeret af Team Sauerland.

“Jeg glæder mig til at bokse i Horsens. Jeg ved, at det er en by med masser af boksningshistorie, så jeg er sikker på, at folk er klar til boksning i verdensklasse den 22. juni. Der kommer tilrejsende fans fra min hjemby Struer for at støtte mig og sammen med de lokale fans, er jeg overbevist om, at de skaber en fantastisk stemning,” siger Dina Thorslund i en pressemeddelelse.

April Adams er en ret ukendt størrelse på disse breddegrader, men hun har kvalificeret sig til rollen som mandatory udfordrer via en WBO Asia Pacific titel, som hun vandt mod Nurshahidah Roslie fra Singapore. Hun er i skrivende stund nr. 7 på Boxrec, hvor Thorslund er nr. 4.

Thorslund forventer en fysisk hård kamp mod den philippinsk-fødte australier.

“Adams er en fysisk stærk bokser, som er i god form, og jeg tror, at det bliver en meget fysisk kamp. Hun er en hård negl, men ikke hårdere end mig. Jeg kommer til at være 100% forberedt til denne kamp, og jeg vil vise mig fra min allerbedste side foran fansene i Forum Horsens. Jeg vil vise, hvorfor jeg er verdensmester, og hvorfor Adams ikke er,” melder Thorslund.

Kommentarer