Adams: Kampen er en drøm

April “Armageddon” Adams ser en drøm gå i opfyldelse, når hun den 22. juni i Horsens får muligheden for at vinde en VM-titel mod Dina Thorslund.

“Denne kamp er en mulighed, som enhver fighter stræber efter, men som meget få får. Det har været et mål for mig, endda fra før jeg begyndte at bokse. Jeg har altid drømt om at blive verdensmester, og jeg føler mig meget privilegeret over chancen for at se målet udfolde sig nu,” siger Adams i en pressemeddelelse.

Den 30-årige australier med philippinske rødder har respekt for Thorslund, men hun ser sin mulighed på baggrund af hårdt arbejde i træningslokalet.

“Thorslund er en meget stærk bokser. Hun er den nuværende verdensmester af en grund, men jeg tror på mig selv. Jeg tror på de ofre, jeg har lavet og det hårde arbejde, jeg har lagt i min træning. Jeg skylder mit team og mine fans, der har været bag mig på denne rejse, at vinde denne kamp, og den 22. juni har VM-bæltet fået et nyt hjem. Jeg bringer ‘Thunder from Down Under’ og intet kan stoppe mig,” mener April Adams.

Foto: April Adams Facebook
Kommentarer