Vester og Super-Brian har droppet promoterlicens

Den aktuelle liste over licenserede promotorer og managers på profforbundet DPBFs website har to prominente mangler på listen: Vester og Nielsen.

Den mangeårige promoter Anders Vester og hans søn Allan Vester står ikke længere som promotorer og managers. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at de helt har droppet håbet om at arrangere stævner. De ser bare ikke åbningen i det nuværende professionelle boksemarked.

“Vi kan ikke rigtig se, at det kan lade sig gøre uden en tv-station. Bokserne skal jo blive kendte ansigter. Men vi er altid klar, hvis chancen byder sig. Licens kan vi få igen,” fortæller Allan Vester til Boksenyt.

Brian Nielsen har stået som frontfigur på Danish Fight Night stævnerne de seneste år, selv om den reelle arrangører har været promoter Mogens Palle. Nielsen har allerede for et stykke tid siden opgivet licensen, og i stedet har nu både Bettina Palle og Mogens Palle promoterlicens.

“Min far er jo blevet 85. Han har godt nok lovet at blive 100 år, men med min promotorlicens ruster vi os lidt til fremtiden. Vi har mange talentfulde og lovende boksere på vej. Forretningen tegner lys for fremtiden. Derfor arbejder jeg fuldtid på projektet,” siger Bettina Palle til Ekstra Bladet.

Listen over nuværende licenserede promotorer rummer desuden:

Nisse Sauerland: Har siden 2010 arrangeret stævner i Danmark for Team Sauerland, og er promoter på Thorslund-stævnet i Horsens i juni.

Arne Lund Christensen: Klubleder i Hornslet BK. Var promoter på to stævner i Hornslet i 2017, og stod som promoter for Frederik Hede Jensens profkamp på et amatørstævne i Grindsted fornylig.

Hadi Hamane: Klubleder og træner i Valby IK, og nu promoter for nyproffen Wissam Khattar, der angiveligt snart skal profdebutere.

Mohammad Tehrani: Leder i den aarhusianske kampsportsklub The Colloseum, og har arrangeret profkampe i Aarhus og Skanderborg i 2016 og 2018. Han er promoter på det blandede kampsportsstævne i Viby i maj, hvor Lolenga Mock skal bokse.

Svend Rasmussen: Var sponsor for Quaestor Fight Night, og skal nu angiveligt selv stå som promoter efter Peder Forsmans exit, formentlig i samarbejde med Thomas Møllenberg.

Thomas Møllenberg: Klubleder i Gilleleje Bokseklub, arrangerede pro-am stævnet i Gilleleje i januar.

Desuden er Shino Tavangar forhåndsgodkendt til en licens, som skal bruges til stævner i samarbejde med Haris Dzindo og BulletProof Promotions. De har tidligere arrangeret stævner med andre kampsporter.

Foto: Allan Vester Facebook
Kommentarer