Zaren: Jeg har lagt taktikken

Oliver Zaren er ved at have finpudset forberedelserne til lørdagens kamp i Gilleleje, mod ungarske Attila Orsos.

“Jeg har aldrig følt mig så klar før. Jeg har taget et step op i modstander, og møder en meget rutineret mand. Jeg ved ikke, om han stiller op med en ny boksestil, men jeg har lagt taktikken for, hvordan jeg skal bokse ham,” siger Oliver Zaren i en pressemeddelelse.

Attila Orsos er i skrivende stund nr. 587 på BoxRec, hvor Zaren er nr. 734. Og danskeren er glad for, at han med en sejr kan tage et skridt op,

“Det er fedt, at man kan se, at man er på vej frem på ranglisten. Men når den her kamp er ovre, så skal jeg videre. Jeg går efter at bliver nummer ét. Men jeg tager et skridt af gangen. Det skal blive hårdere og hårdere og til flere og flere omgange,” siger Zaren, der er klar over, at han stadig har noget at bevise.

“Jeg skal vise over QProBoxing og mine trænere, at det arbejde de ligger i mig, det gør gavn. Jeg skal vise dem, at jeg er deres tid værd.  Jeg håber ikke på at gå tiden ud. Mit mål er ikke at stoppe ham, men bokser jeg, som jeg ved jeg kan, så er jeg sikker på, at jeg tager ham ud,” siger han.

Kommentarer