Kem Ljungquist arbejdede sig til pointsejr

Kem Ljungquist (nu 9-0) havde i Horsens fået en modstander, der var næsten lige så høj som ham selv i Gabriel Enguema (10-8) fra Spanien. Han havde også fået en modstander, der har gået omgangene mod rigtigt stærke sværvægtere – og en mand der ligesom Ljungquist bokser opret bag jabbet, bare venstrejabbet i stedet for Ljungquists højrejab.

Det blev ikke uventet en ret taktisk betonet affære, hvor de to følte sig frem til de mere effektfulde enkeltslag. Ljungquist holdt sig et mulehår foran i de første to omgange, inden Enguema fik fat i 3. omgang, og Ljungquist kom tilbage i 4. omgang.

Ljungquist kom nogen gange lidt for tæt på spanieren, men fra afstand havde fordel i rækkevidde. I 5. omgang bevægede Ljungquist sig bedre rundt i ringen, og det gav ham igen en lille fordel.

I 6. omgang gik Ljungquist en smule i stå, men Enguema var heller ikke alt for effektiv. Det var han til gengæld i 7. omgang, hvor spanieren fik lidt momentum, og Ljungquist blev ramt for meget. Han sluttede dog omgangen fornuftigt af.

I 8. omgang fik Ljungquist sat et godt punktum, og især i slutminuttet af omgangen fik han sat rene træffere. Efter de 8 omgange lød cifrene på 2 x 79-73 og 78-74 til Kem Ljungquist.

Kommentarer