Enock Mwandila Poulsen bliver officiel EM-udfordrer

EBUs EU-mesteren i letweltervægt, Enock Mwandila Poulsen, har accepteret at blive officiel udfordrer til Europamesteren Sandor Martin fra Spanien.

”Det er en fantastisk nyhed for dansk boksning. Jeg har forespurgt Enock Poulsen, om han ønsker at blive officiel udfordrer, hvilket han naturligvis har accepteret. Vi har tidligere haft stor succes i superletvægt med blandt andre Søren Søndergaard og Thomas Damgaard, der begge blev europamestre i netop denne vægtklasse, og nu er chancen der igen for en stor dansk EM-triumf,” siger promotor Mogens Palle i en pressemeddelelse.

Sandor Martin har en rekordliste på 35-2, og han er nr. 6 på WBAs verdensrangliste. Den 26-årige spanier erobrede EM-titlen den 27. juli, da han på hjemmebane i Barcelona stoppede italieneren Andrea Scarpa. I 2017 tabte han en ganske hård EM-kamp til svenske Anthony Yigit i Sverige.
Det er endnu ikke fastlagt, hvornår og hvor en EM-kamp skal bokses. For nærværende er Poulsen i genoptræning efter en knæoperation, indtil han får grønt lys af lægerne til at genoptage sin boksetræning.
Foto: Facebook
Kommentarer