Holgersen: Samarbejde med amatørklubber

Kasper Høyer Holgersen er den ene halvdel af promoterparret bag TK Promotion. Han arbejder med både profboksning og amatørboksning, og ifølge Dagbladet Ringkøbing-Skern finder han samarbejdet mellem de to lejre vigtigt for at kunne få projektet til at køre.

“Vi finder en amatørklub at arbejde sammen med. Amatørklubben får nogle af deres egne amatørboksere i ringen, og på den måde promoverer de deres egen klub. Klubben skal stille med en række frivillige, og som modydelse får de en procentdel af både sponsorindtægter og af fortjenesten ved salg i baren. Det er TK Promotion, der lejer lokaler og sørger for resten. Stævnerne skal kunne bære sig selv rent økonomisk, og det gør de også, hvis vi holder os til et sundt budget. I den sammenhæng er det vigtigt, at vi har en aftale med EkstraBladet om, at de sender direkte tv fra hvert stævne,” siger Kasper Høyer Holgersen til avisen.

Sammen med partneren Thomas Madsen debuterer TK Promotion som stævnearrangør i Ringkøbing lørdag. Og det sker med en målsætning om at bygge noget nyt op fra bunden.

“Det er boksere, vi er sikre på, der er en fremtid i. Og de ser en fremtid i TK Promotion, som vi alle gerne vil have til at vokse i fællesskab. Selvfølgelig skal vi gerne tjene på vore stævner. Der skal kapital på kistebunden, for det koster at udvikle boksere, der skal møde stærkere og stærkere modstandere. Vi har lige startet en forretning, vi skal til at bygge op,” understreger han.

Kilde: dbrs.dk, Foto: Kasper Høyer Holgersen Facebook
Kommentarer