Jallaw vs. Xhelili i Aabenraa

Midt i de sidste eksamener på gymnasiet er 19-årige Mahdi Jallaw (1-1) i fuld gang med forberedelserne til kamp ved Quaestor Fight Night i Aabenraa den 4. juli. Men fra på mandag er eksamenstiden overstået, og Jallaw kan koncentrere sig om boksningen.

“Det har været en hård periode med eksamener og træning. Mentalt har jeg skullet være flere steder, men jeg har prøvet det før. Det vigtigste er at være klar, der hvor man er. Nogle dage har jeg måtte prioritere skolen og andre dage boksning. Det er vigtigt for mig, at klare mig godt i skolen, så jeg har noget at falde tilbage på,” siger Mahdi Jallaw i en pressemeddelelse.

I Ringriderteltet i Aabenraa skal Jallaw møde albanske Leandro Xhelili (1-3), der blot er 18 år. Xhelili tabte sin profdebut på en majority decision til Kristian Bejko, der for få uger siden gik tiden ud mod Oliver Møllenberg. Albanerens to andre nederlag er begge på points på udebane i Italien.

“Det er en vigtig kamp for min karriere. Mit eneste fokus er at vinde og blive bedre kamp for kamp. Jeg vil bokse en flot kamp. Det handler ikke om at prøve at stoppe ham, men hvis jeg får chancen så tager jeg den selvfølgelig,” fastslår Jallaw.

Kommentarer