Ljungquist mod spansk mester

Sværvægteren Kem Ljungquist (8-0) skal møde den spanske Gabriel Enguema (10-8), når han går i ringen i Horsens den 22. juni.

“Det er en spændende modstander og et step op. Det er nu, at jeg skal vise, at jeg kan skabe noget stort. At jeg kan skabe mit eget navn. Jeg har ingen tid at spilde. Jeg træner altid hårdt, spiser rigtigt, lever nærmest som en munk.

Jeg er i gang med noget, der skal definere mig som menneske, definere mit liv. Jeg vil fortryde om ti år, hvis jeg kiggede tilbage og så, at jeg ikke gjorde mit bedste for at blive den bedste. Så derfor sigter jeg mod stjernerne,” siger Kem Ljungquist i en pressemeddelelse.

Den 34-årige spanier er i skrivende stund nr. 167 på BoxRec, hvor Ljungquist er nr. 149. Han har tabt til navne som Oscar Rivas og Agron Smakici, og mod det tyske navn Edmund Gerber tabte han på en majority decision på udebane i Tyskland. Han har vundet sine seneste to kampe hjemme i Spanien.

Enguema gik alle 10 omgange mod Rivas, så Ljungquist kan meget vel komme til at gå de 8 omgange, kampen er sat til. Men Ljungquist ser sin seneste kamp i maj, hvor han vandt på points efter 8 omgange, som en god forberedelse.

“Jeg var lidt nervøs for, hvordan det skulle gå, fordi det var første gang, så jeg startede alt for stille ud. Jeg fik ikke bokset mig ud og var slet ikke træt efter kampen. Sådan bliver det ikke i Horsens.

Nu ved jeg, at jeg sagtens kan gå omgangene, så jeg kommer til at begynde kampen i et højere tempo denne gang, og jeg kan godt love, at der kommer langt mere action. Jeg kommer til at vise hele værktøjskassen. Jeg vil vise, at der er forskel på Danmarks bedste og Spaniens bedste, så den skal have en over nakken fra første omgang,” siger Ljungquist.

Kommentarer