Møllenberg vs. Madsen i Gilleleje

To ubesejrede danskere, Oliver Møllenberg (6-0-1) og Frank Madsen (5-0) skal mødes  i Gilleleje den 5. december. Opgøret arrangeres af TK Promotion, der markedsfører den som en kamp om det danske mesterskab i weltervægt. Den bokses over 8 omgange.

Møllenberg boksede sidste år om en Youth titel i letweltervægt, men han har til sine to hidtidige kampe i år vejet til weltervægt. Grønlandsk-danske Madsen startede sin profkarriere i letmellemvægt, men han var i sin kamp i september nede under 150 pounds. Det er derfor lidt svært at bruge BoxRec rangeringerne til så meget i denne kamp – her er Møllenberg i skrivende stund nr. 412 i weltervægt, mens Madsen er nr. 758 i letmellemvægt.

Oliver Møllenberg ser frem til kampen, og ikke mindst til at bokse på hjemmebanen i Gilleleje.

“Først og fremmest er jeg stolt over, at vende tilbage til min hjemby Gilleleje – også vende tilbage med en kamp af denne kaliber. Jeg har mange gode oplevelser her. Jeg elsker folket i byen, jeg føler, at hele byen er bag mig hver gang jeg bokser – det betyder alt for mig.” siger Møllenberg, der samtidig glæder sig til at være en del af et danskeropgør.

“Det ikke tit det sker, at to danskere møder hinanden. Derfor er det altid specielt. når to danskere krydser klinger, også er det oven i købet to ubesejrede danskere. Jeg kan slet ikke vente. Jeg forventer, at Frank Madsen kommer forberedt, og med alt hvad han har. Han er ubesejret, og er ligeså sulten som jeg selv til at forblive ubesejret den 5. december, og så at kampen endda er om det danske mesterskab i weltervægt – giver kampen endnu mere tænding,” mener han.

TK Promotion lover 6 professionelle kampe på stævnet. På grund af coronarestriktioner må arrangørerne kun lukke 400 tilskuere ind i Gilleleje Hallen.

Kommentarer