Ny modstander til Ditlev Rossing

Få dage før sit sidste forsvar af WBC Youth titlen skal Ditlev Rossing indstille sig på en ny modstander i Randers Hallen lørdag. Ikke helt uventet kommer congolesiske Landry Matete ikke til Danmark. I stedet skal Rossing møde Demetrius Banks (10-7-1) fra USA.

38-årige Banks var ubesejret efter sine første 10 kampe (1 No Contest og 9 sejre). Men siden et klart nederlag til den stærke russer Alexey Zubov i 2017 har Banks været hentet som modstander til navne på vej op, blandt andet de europæiske topnavne Fabio Turchi (tabt TKO4) og Ryad Merhy (tabt på points). Det blev dog i 2018 til en sejr over landsmanden Lamont Singletary.

I hans seneste kamp fik Banks brudt nederlagsrækken med en uafgjort mod Frankie Lopez, der i skrivende stund er nr. 278 på BoxRec. På trods af den beskedne rekordliste er Banks nok også en stærkere modstander end den uerfarne letsværvægter Matete. Banks er nr. 181 på BoxRec, hvor Rossing er nr. 72.

”Der er jo ingen tvivl om, at det her internationalt set er en langt bedre kamp end et opgør mod Landry Matete, når man tænker på de topnavne, som Demetrius Banks har mødt i tv-transmitterede hovedkampe i USA, Canada og Europa. Der er tale om en klart større opgave, og selv glæder jeg mig utrolig meget til denne kamp, fordi Ditlev Rossing har haft rigtig god sparring denne gang med den stærke nordirer Tommy McCarthy,” siger promoter Mogens Palle i en pressemeddelelse.

Kampen bliver som nævnt Rossings sidste forsvar af Youth titlen.

Foto: DFN PR-foto
Kommentarer