April Adams: Australien tilbage på boksningens verdenskort

Australske April Adams har oplevet stor støtte i hjemlandet inden sin VM-kamp mod Dina Thorslund i Horsens den 22. juni. Og hun drømmer om, at den australskfødte kronprinsesse Mary også vil komme til Horsens og støtte hende.

“Aussies elsker sport, og jeg har været overvældet over de mange mennesker, som har rakt hånden ud for at støtte mig. Det er vildt at have folk og lokale virksomheder, der ønsker at hjælpe dig og vil se dig lykkes. Jeg er så taknemmelig for den støtte, jeg hidtil har modtaget. At tage bæltet hjem til Australien drejer sig ikke kun om at vinde en VM-titel.

Det handler også om at give tilbage til alle de mennesker, der har hjulpet mig på denne rejse: mine sponsorer, fans og især mit team. Og så vil jeg gerne sætte Australien tilbage på boksningens verdenskort. Så jeg håber virkelig, at Mary får tid til at kigge med,” siger April Adams i en pressemeddelelse.

Foto: April Adams Facebook
Kommentarer