Payman Eshan prof hurtigere end planen

Det er i virkeligheden en del hurtigere end køreplanen, når Payman Eshan lørdag debuterer som professionel ved TK Promotions stævne i Ringkøbing. Ifølge Dagbladet Ringkøbing-Skjern er det en del hurtigere end beregnet, når han nu får chancen hos TK Promotions.

“For et års tid siden lavede jeg sammen med min nuværende træner Kasper Holgersen en plan. Den plan gik ud på, at jeg skulle blive professionel i løbet af tre-fire år. Men nu er vi altså allerede meget længere fremme,” fortæller Payman Eshan til avisen.

Han glæder sig dog over, at det allerede nu er blevet muligt.

“Det er en drøm, der går i opfyldelse for mig. Boksning er blevet en livsstil, og nu håber jeg, at jeg kan blive så god, jeg kan leve af det. Jeg tager det stille og roligt. Nu skal jeg sørge for, at jeg får en god start, og så skal det hele bygges op derfra. Jeg skal ud at finde en række sponsorer. Jeg har allerede Jack&Jones, Vest El og Alex Pårsing, men der er plads til mange flere,” siger Eshan, der har fået en udfordring i at komme ned på de 58 kg, han skal bokse påæ

“Jeg har ikke vejet 58 kilo, siden jeg var 13-14 år. Jeg følger en meget stram kostplan. Nej hvor er jeg ved at være træt af Skyr hver morgen, selv om det er med smag,” fortæller han.

Kilde: dbrs.dk
Kommentarer