Thorslund: Jeg bliver holdt lidt for nar

Dina Thorslund har ikke været i kamp, siden hun i juni forsvarede sin WBO VM-titel mod mandatory udfordreren. Hen over efteråret har adskillige datoer og mulige modstandernavne rumlet i kulissen, men endnu er intet tilsyneladende på plads.

Samtidig udløber Thorslunds kontrakt med Sauerland med udgangen af februar. Der er endnu ikke enighed om en ny kontrakt, og Thorslund og hendes bagland føler ikke, at der er skred i forhandlingerne.

“Jeg synes faktisk, jeg bliver holdt lidt for nar, og det er jeg træt af, Jeg er Danmarks eneste verdensmester siden Kessler, men blev han behandlet sådan? Skulle han gå i så lang tid med uvished om både kontraktforlængelse og kommende kampe?,” siger Dina Thorslund til Ekstra Bladet.

Ifølge forlydender har Thorslund været tilbudt en ikke-titel kamp i sin næste kamp, mens flere titelholdere er blevet afvist som modstandere. Thorslund slår dog fast, at hun kun er interesseret i at bokse om VM-bælter, og gerne flere end det, hun allerede har.

“Jeg vil gerne bokse hurtigst muligt. Jeg er ligeglad med, hvem jeg møder. Jeg vil bare gerne bokse om en titelkamp, jeg gider ikke en eller anden ligegyldig kamp. Det skal være noget, der har betydning for min karriere.  Mit mål er at samle bælterne, så en anden titelkamp ønsker jeg helt klart. Jeg har jo ikke tænkt mig at bokse de næste 10 år, så måske var det en idé at komme i gang,” fastslår hun overfor Ekstra Bladet.

Kilde: Ekstra Bladet, Foto: Boksenyt
Kommentarer