Ingen kontakt om Thorslund vs. Mahfoud

Der er i øjeblikket ikke nogen kontakt mellem parterne om en kamp mellem Dina Thorslund og Sarah Mahfoud, selv om Thorslunds træner/manager Thomas Madsen har prøvet at etablere en dialog. Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

Thorslunds tidligere promoter, Team Sauerland, har option på Thorslund i forbindelse med en Mahfoudkamp, og de har ifølge Dagbladet givet et tilbud på ca. 1,2 mio kroner til deling mellem bokserne, mens Palle tidligere har tilbudt 600.000 til de to kombattanter. Over Dagbladet har Palle slået fast, at dels skal kampen ikke bokses i Struer, dels skal Danish Fight Night arrangere den.

“Optionen på kampen er jo ikke længere ude i fremtiden, end at vi kunne finde ud af noget. Det er bare svært, når han ikke er vendt tilbage. Jeg synes, at det er ærgerligt på Dinas vegne, men også på dansk boksnings vegne. Det er den kamp, som folk de vil se,” siger Thomas Madsen til Dagbladet.

Thomas Madsen retter derfor nu sin fokus på et Struer-stævne i september, hvor Thorslund efter planen skal forsvare sin WBO VM-titel mod Gabriela Bouvier fra Uruguay, hvis denne ellers kan få indrejsetilladelse.

Foto: Team Sauerland/KGZ Fougstedt, Kilde: Dagbladet Holstebro-Struer
Kommentarer