Q Pro Boxing stævne 4. juli i Aabenraa

Det nye promotersetup, Q Pro Boxing, med Thomas Møllenberg (foto) og Svend Rasmussen i spidsen, arrangerer sit første stævne i Ringriderteltet den 4. juli i Aabenraa.

Stævnet får titlen Quaestor Fight Night, ligesom de stævner Svend Rasmussen skulle have sponseret med promoter Peder Forsman i spidsen. Og målet er ikke mindst at føre en række boksere videre i deres karriere.

“Vi har jo desværre en række danske boksere, som pludselig har fundet dem selv i en situation, hvor de stod uden kampe eller promotor. Det er blandt andet de boksere, som vi nu vil hjælpe videre. Da jeg allerede havde en god relation til Svend, blev vi enige om at starte det her projekt sammen og hjælpe folk på vej,” siger Thomas Møllenberg i en pressemeddelelse.

De første fire navne i stalden er netop offentliggjort: Mikkel Nielsen, Oliver Møllenberg, Mahdi Jallaw og Ali Mohamed, men stalden håber snart at kunne fortælle om flere navne.

“Vi ser klart et potentiale i dansk boksning og vil derfor gerne være med til, at skabe en sikker og spændende fremtid for de her boksere og dansk boksning. Netop derfor vælger vi at samarbejde med Thomas Møllenberg. Jeg håber da også, at Q Pro Boxing kan komme ud på det europæiske marked og hjælpe fremtidens potentielle boksestjerner godt i gang med karrieren,” siger Svend Rasmussen.

Foto: Boksenyt

 

Kommentarer