Adams: Jeg kommer efter bæltet

Det var en australsk førsteudfordrer med selvtillid, da hun mødte Dina Thorslund til tirsdagens pressemøde i København. April Adams regnede med at over at tage titlen med hjem Down Under.

“Jeg er her for at tage bæltet hjem til Australien og for at betale tilbage til mit team og mine fans. At stå i en VM-kamp er noget alle boksere drømmer om, så nu handler det om at tage det sidste skridt og tage titlen. Jeg har haft super gode forberedelser, hvor jeg blandt andet har trænet med  Bare Knuckle-verdensmesteren Bec Rawling,” sagde April Adams på pressemødet.

Hun ville røbe, hvad hendes taktik til kampen er.

“Jeg føler mig klar til at blive verdensmester, og jeg er sikker på, at vi giver fans’ene en fantastisk kamp på lørdag. Jeg vil ikke fortælle, hvordan jeg har tænkt mig at vinde, jeg kan kun sige; vent og se!” meldte hun.

Adams’ træner, John Bastable, forudså, at Thorslund-lejren ville få sig en overraskelse.

“Vi er ikke rejst helt fra Australien, hvis vi ikke troede på, at April bliver verdensmester på lørdag. Det lyder vanvittigt, at de går efter at knockoute førsteudfordreren til VM-titlen. Dina og hendes team får sig en stor overraskelse på lørdag,” sagde John Bastable.

Foto: Team Sauerland
Kommentarer