Heva Sharif vs. Malkhaz Tatrishvili

Heva Sharif (2-0) har nu fået modstander til sin kamp lørdag i Dorf Mecklenburg i Tyskland. Han hedder Malkhaz Tatrishvili (10-12), og han er fra Georgien.

“Efter flere afbud, så har jeg endelig fået en modstander til min kamp på lørdag den 23. marts. Jeg møder Malkhaz Tatrishvili fra Georgien. Jeg havde håbet på en stærkere modstander, men efter adskillige afbud, er jeg bare glad for det lykkedes! Jeg undervurderer ham ikke, og jeg er godt forberedt,” skriver Heva Sharif.

Tatrishvili var i 2016 i Danmark, hvor han blev stoppet i 2. omgang af Ali Mohamed i dennes profdebut. Mens Sharif er gået ned fra letweltervægt til letvægt, så har georgieren bokset sine hidtidige kampe i lavere vægtklasser – senest som superbantamvægter.

De mest kendte modstandere på Tatrishvilis rekordliste er den nuværende EBU Europamester i fluevægt, Vincent Legrand, den nuværende WBA-verdensmester i fluevægt, Artem Dalaklien og den irske superfjervægter Marco McCullough.

“Det er en erfaren modstander med 22 kampe. Jeg glæder mig sindsygt meget til at komme i ringen igen, efter en hurtig afslutning på min seneste kamp. Jeg udvikler mig fra uge til uge, og jeg har mange nye teknikker og strategier, som jeg gerne vil prøve af,” melder Sharif.

Kilde og foto: Heva Sharif Facebook
Kommentarer