Mahfoud-træner skuffet over at blive vraget

Det var en overraskelse for Hillerød-træneren Steen Sørensen, at Sarah Mahfoud valgte at lægge den afsluttende træning inden kampen mod Brenda Carabajal i hænderne på amerikanske Sherman Williams.

“Det kom lidt pludseligt for mig, men det var åbenbart det, hun mente, hun havde brug for. Men man skal ikke træne hos mig, hvis man ikke har lyst til det. På den led er jeg godt tilfreds. Jeg kender ikke Sherman, og det ved jeg heller ikke om Sarah gør – men Mogens Palle kender ham. Jeg håber da, han kan give hende det, som jeg ved, hun har brug for,” siger Steen Sørensen til Ekstra Bladet.

Han har trænet Mahfoud hele vejen til nu, hvor hun står over en IBF-titelkamp, og han håber, at hun når målet den 1. februar. Men han er også skuffet over at blive vraget.

“Det kan godt føles utaknemmeligt, når man bliver vraget. Skulle jeg så have brugt alt den tid på det? Tid, jeg kunne have brugt på andre. Det kan jo ikke undgås, at den tid, jeg har brugt på Sarah, har andre måttet betale for – f.eks. min familie eller andre boksere i klubben,” siger han.

Kilde: Ekstra Bladet, Foto: Sarah Mahfoud Facebook

 

Kommentarer